Allmänna villkor & FAQ

Beställning & leverans

Hur lång är leveranstiden?

1-4 dagar. Vi skickar din order med Postnord per brev till din brevlåda. Oftast har du din order dagen efter på vardagar. 

Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

Garanti

Vi ger dig 1 års garanti mot fabriaktions fel på produkterna. Det omfattar inte skador pga normalt användande och förslitning. 

Skötsel & rengöring

Hur rengöra öronkuddar? 

Det rekommenderas att rengöra kuddarna då och då för att förlänga livslängden på dem. Rengör kuddarna med en fuktig trasa med vanligt vatten. Låt dem lufttorka innan de används nästa gång. 

Använd aldrig tvål, rengöringsmedel eller alkoholbaserade rengöringsmedel eftersom de kommer att bryta ner kuddarna. Vi rekommenderar också att du inte hanterar kuddaran direkt efter applicering av lotioner eller handsprit.

Byten & ångerrätt

Vad har jag för ångerrätt?

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Om du vill ångra ditt köp kontakt oss via info@headphoneparts.se med namn, adress, email ordernummer samt vilka varor du vill returnera. 

Ångerrätten gäller inte vid:

Ångerrätten omfattar inte produkter som inte kan säljas igen av hälso- eller hygienskäl. Detta omfattar till exempel örontoppar, hörlurskuddar. Dvs du kan inte returnera produkter där förpackningen är bruten och provad. 

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att visa produkterna så korrekt som möjligt. Vissa produktbilderna är gjorda av 3D-modeller av den anledningen att vi vill göra det tydligare hur produkten är uppbyggd. Detta kan göra att 3D-modellerna kan skilja sig från de verkliga produkterna.