Allmänna villkor & FAQ

Beställning & leverans

Hur lång är leveranstiden?

1-4 dagar. Vi skickar din order med Postnord per brev till din brevlåda. Oftast har du din order dagen efter på vardagar. 

Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

Garanti

Vi ger dig 1 års garanti mot fabriaktions fel på produkterna. Det omfattar inte skador pga normalt användande och förslitning. 

Installation

Det är enkelt att installera Ear Tips Pro, Memory foam & Ear Tips classic på AirPods Pro. De är designade för att enkelt passa direkt i fästet på AirPods Pro. Tryck på dem med lite kraft rakt på fästet. 

Fungerar EarTips Pro, Memory foam, Ear tips Classic för AirPods Pro för andra hörlurar? 
Ear Tips Pro, Memory Foam och Ear tips Classic för Airpods Pro är endast kompatibla med Apple AirPods Pro (både första och andra generationen) och fungerar inte med andra hörlurar. 

Passar alla kunder till AirPods Pro i fodralet?
Ja, alla våra kuddar till AirPods Pro passar i fodralet. 

Skötsel & rengöring

Hur rengöra öronkuddar? 

Det rekommenderas att rengöra kuddarna då och då för att förlänga livslängden på dem. Rengör kuddarna med en fuktig trasa med vanligt vatten. Låt dem lufttorka innan de används nästa gång. 

Använd aldrig tvål, rengöringsmedel eller alkoholbaserade rengöringsmedel eftersom de kommer att bryta ner kuddarna. Vi rekommenderar också att du inte hanterar kuddaran direkt efter applicering av lotioner eller handsprit.

Hur länge håller öronkuddar?
Hållbarheten för öronkuddar beror på hur mycket de används och hur väl de tas om hand. Generellt sett kan det vara från några månader till något år med ordentlig skötsel. Ear Tips Pro, har ett yttre lager av silikon som gör att hållbarheten är längre jämfört med öronkuddar av enbart memory foam. Memory foam har en uppskattad hållbarhet om ca 6 månader, Ear Tips Pro med Memory Foam dubbelt så lång tid ca 12 månader. 

Kan jag använda Ear Tips Pro till AirPods Pro under träning eller när jag svettas?
Ja, Ear Tips Pro är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial som tål svett och fukt. De är utformade för att sitta säkert på plats även under intensiv träning.

Byten & ångerrätt

Vad har jag för ångerrätt?

Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Om du vill ångra ditt köp kontakt oss via info@headphoneparts.se med namn, adress, email, ordernummer samt vilka varor du vill returnera. 

Ångerrätten gäller inte vid:

Ångerrätten omfattar inte produkter som inte kan säljas igen av hälso- eller hygienskäl. Detta omfattar till exempel örontoppar, hörlurskuddar. Dvs du kan inte returnera produkter där förpackningen är bruten och provad. 

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att visa produkterna så korrekt som möjligt. Vissa produktbilderna är gjorda av 3D-modeller av den anledningen att vi vill göra det tydligare hur produkten är uppbyggd. Detta kan göra att 3D-modellerna kan skilja sig från de verkliga produkterna.